Monday, April 13, 2009

Anugerah Bintang Popular Berita Harian




yaa yaa yaa, Nabil menjadi Juara, mengalahkan aura mawi, jadi tekaan aku dah silap, dan undian aku sia sia, dan natijah kepada cerita ini, melepaslaa peluang aku untuk bawak balik kereta Nissan Grand Livina tu, aduhh, ruginya. untuk mereka yang terlepas peluang untuk menyaksikan ABPBH secara langsung dari Arena Of Stars Genting Highland semalam, dibawah ni aku beri resultnya,

Bintang Paling Popular - Nabil

Pelakon Filem Lelaki Popular - Que Haidar

Pelakon Filem Wanita Popular - Maya Karin

Penyanyi Lelaki Popular - Mawi

Penyanyi Wanita Popular - Datuk Siti Nurhaliza

Pelakon TV Lelaki Popular - Rosyam Nor

Pelakon TV Wanita Popular - Dynas

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular - Meet Uncle Hussain

Artis Nasyid Popular - Rabbani

Artis Komedi Lelaki Popular - Nabil

Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah

Artis Baru Lelaki Popular - Nabil

Artis Baru Wanita Popular - Stacy

Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Jamal Abdillah

3 Undian aku tersasar, untuk 3 kategori dibawah

Pelakon Filem Lelaki Popular - Que Haidar - Aku undi Mamat dari aloq staq tu, apa nama, farid kamil kot

Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah - Aku undi Kenchana Dewi, hehehe

Bintang Paling Popular - Nabil- Aku undi Mawi,

*attached gambar adegan nabil peluk isma (awek dia) masa dia dapat hadiah sebagai bintang paling popular. confirm akan menjadi bualan selama berbulan bulan lamanya, hik hik, kesian ko nabil.




so, moral of the story: depa menang dapat duit ribu ribu, aku sekupang pun tak dapat, uhuks, tensennnn, taun depan tanak masok dah

4 comments:

Armetz said...

banyak dak duit ang abeh masuk peraduan nieh?

My Reality and Fantasy Journey said...

duit tak banyak abeh, satu hari 3 keping paper, satu keping paper rm1.50, sebulan 30 ari, aduhhhh, banyak jugak tuuuuu, uwaaaaaa aku pokai

Armetz said...

mai aku tolong kira kat ang...1.50 x 30 = 45 hengget....setem 30 sen x 30 = 9 hengget...sampul surat 30 sen x 30 = 9 hengget...so total RM63...

My Reality and Fantasy Journey said...

uih, tak banyak sangat
satu hari tiga naskah paper aku beli laa sayang oit, so 1.5o x 3 x 30 = RM135
banyak gak tu, aku ni dah laa orang miskin