Monday, June 22, 2009

Pesta Makan Durian! di pulau pinang

woh woh woh, musim buah durian tiba lagi, hanya dengan modal 10 hengget, anda boleh makan durian sepuas puasnyaa, errr, banyak mana laa sangat boleh makan durian ni, makan banyak banyak pun boleh meletop perot ni, bahaya jugak.

tetapi bagi anda yang memang kaki makan durian, sila laaa join pesta makan durian di pulau pinang, info seperti di bawah

Tarikh: 28/06/09
Masa : 9:00 pagi - 1 tengah hari
Lokasi: Pantai Teluk Bayu, Sungai Batu, Teluk Kumbar, Pulau Pinang

Extra:
-Buffet (Layan Diri)
-Free Flow (Makan Puas Puas)
-Pulut Durian Disediakan
-Minuman Percuma
-Acara Kanak kanak Dan Keluarga
- Peraduan Dan Lain lain
-Lucky Draw / cabutan bertuah

Harga:
Satu Keluarga RM30
Seorang Individu RM10

untuk lebih info Hubungi : Zul - 012-4810074 / rahman- 019-4174277 / Zailan - 019-4777045

weekend tu memang aku ada kat penang, so ari ahad ni kalau boleh ambil cuti, boleh laa makan durian, best!

Terima kasih kat Kak Anne kerana bagitau pasal Pesta Durian Ini! best!


-klik pada gambar untuk imej lebih besar-

4 comments:

mazura said...

wah..pantai teluk bayu mcm besa pi ja...bes tu..

My Reality and Fantasy Journey said...

memang best nieh, tak rugi wooo

reanaclaire said...

terima kasih atas info ini... hope i can make a trip there this week again..haha...

My Reality and Fantasy Journey said...

no prob claire, see you there!