Wednesday, October 14, 2009

Keturunan Mahsuri : Gambar Wan Aishah terkini

Dah Besar rupanya Wan Aishah yang merupakan keturunan ke-7 mahsuri, dan juga penamat sumpahan mahsuri di pulau lagenda langkawi. kat bawah tu ada gambar gambar terkini, nak kata comey, tak jugak, biasa biasa jaaa, masa kecik kecik memang comey, dah besaq ni, tak laa comey sangat, tapi kira ok laaa tu, heee, sapa yang dah lupa apa itu mahsuri, silalah ke perpustakaan ataupun google jaa ,







1 comment:

Anonymous said...

Terima kasih untuk ini post.Admiring indah waktu dan usaha yang Anda lakukan ke dalam blog Anda dan informasi rinci yang Anda tawarkan.