Wednesday, September 30, 2009

Hari Raya Open House - you all invited!

I would like to invite everyone near my place, Pendang, to come to our Hari Raya Open House Party (actually my office Party- its open to Public) , Date : 01/10/09 , Day: Thursday, Time: from 12 noon until 4:00pm. there will be wide range of food to choose from and the best thing is you can meet me lah, what else. so, if you guys happen to be around here, drop by lah, also can contact me in advance also, will update again later, see ya

Monday, September 28, 2009

A Slap in a Face, huh huh

While i was surfing the net, i found this, pretty funny,

Amazing reply by J.P. Morgan CEO to a Pretty girl.

A young and pretty lady posted this on a popular forum:

Title: What should I do to marry a rich guy?

I'm going to be honest of what I'm going to say here. I'm 25 this year. I'm
very pretty, have style and good taste. I wish to marry a guy with $500k
annual salary or above. You might say that I'm greedy, but an annual salary
of $1M is considered only as middle class in New York . My requirement is
not high. Is there anyone in this forum who has an income of $500k annual
salary? Are you all married? I wanted to

ask: what should I do to marry rich persons like you? Among those I've
dated, the richest is $250k annual income, and it seems that this is my
upper limit. If someone is going to move into high cost residential area on
the west of New York City Garden ( ? ) , $250k annual income is not enough.

I'm here humbly to ask a few questions:

1) Where do most rich bachelors hang out? (Please list down the names and
addresses of bars, restaurant, gym)

2) Which age group should I target?

3) Why most wives of the riches is only average-looking? I've met a few
girls who doesn't have looks and are not interesting, but they are able to
marry rich guys

4) How do you decide who can be your wife, and w ho can only be your
girlfriend? (my target now is to get married)

Ms. Pretty


Amazing reply:

Dear Ms. Pretty,

I have read your post with great interest. Guess there are lots of girls out
there who have similar questions like yours. Please allow me to analyse your
situation as a professional investor. My annual income is more than $500k,
which meets your requirement, so I hope everyone believes that I'm not
wasting time here.! From the standpoint of a business person, it is a bad
decision to marry you.. The answer is very simple, so let me explain.

Put the details aside, what you're trying to do is an exchange of 'beauty'
and 'money': Person A provides beauty, and Person B pays for it, fair and
square. However, there's a deadly problem here, your beauty will fade, but
my money will not be gone without any good reason. The fact is, my income
might increase from year to year, but you can't be prettier year after year.
Hence from the viewpoint of economics, I am an appreciation asset, and you
are a depreciation asset. It's not just normal depreciation, but exponential
depreciation. If that is your only asset, your value will be much worried 10
years later.

By the terms we use in Wall Street, every trading has a position, dating
with you is also a 'trading position'. If the! trade value dropped we will
sell it and it is not a good idea to keep it for long term - same goes with
the marriage that you wanted. It might be cruel to say this, but in order to
make a wiser decision any assets with great depreciation value will be sold
or 'leased'. Anyone with over $500k annual income is not a fool; we would
only date you, but will not marry you. I would advice that you forget
looking for any clues to marry a rich guy. And by the way, you could make
yourself to become a rich person with $500k annual income. This has better
chance than finding a rich fool.

Hope this reply helps ... If you are interested in 'leasing' services, do
contact me ...

J.P. Morgan :)

Thursday, September 24, 2009

I'm Back

Hi all! i'm back, Selamat hari raya to you guys too! drive carefully during this festive season, banyak itu reckless driver on the road. this year hari raya i beraya at my in law's place, so, nothing much to talk about. went to aidilfitri prayer, eat lemang, ketupat, rendang, kueh tart, almond london and etc, nothing special, also didnt bring the stupid camera to update the raya pics, took few shoot in baju raya, this year theme is light blue, will upload all the picture in the next entry. it is fun to meet with aunties cousins brother and sisters all in the same time, lol, in the same time you know, what a havoc, we also had barbeque for few night, it was like u been taken back to your past, when everything was fun with no responsibilities, can main mercun all night long, chatting with siblings, only now that i have my wife nagging at me when the ayam golek burnt/hangus, hehe. now that i'm become older have lots of responsibilities, dont have that much time or feeling like this only hari raya, that moment that will never be forgotten,

how was your raya?

Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri To All! yeeeeeayyyyyy

Selamat Hari Raya To all Malaysian. unable to update blog last few days, was on mc for 3 days, now also still not ok, but have to come to work oso lah because today last day operation before raya. need to check out if everything ok to shutdown. still feeling dizzy and vomiting, i think this evening will go to hospital to check what is happening inside there lah.

i will update again once i'm back to work on thursday next week, sure there will be alot of things to share with you guys on hari raya!, Selamat Hari Raya and have a pleasent holiday!

Sunday, September 13, 2009

Mercun Oh Mercun

Raya dah dekat, tinggal seminggu saja lagi, persiapan semua kena lengkap, baju melayu dah ada, sampin, songkok dah ada, t-shirt dah beli, ermm, jeans dah beli, sandle takdok lagi,aduhh, pakai selipar jepun ajelah kot raya ni, takdo pitih dah nak beli sandle, abaikan,

apa pun, ari jumaat aritu, lepas sembahyang jumaat, bergegas ke bukit kayu itam, cari cari sandle dan apa apa yang murah untuk raya ni, beli barang murah ajolah, takdo branded branded dah, janji selesa dan murah, itu penting, bukan pasal apa, pasal duit ada setakat itu ja, budget kurang,

so, plan arini, selepas cari cari barang, then nak berbuka kat sini. cari punya cari, barang kat bukit kayu hitam ni kureng sikit ahh, kalau nak banyak sikit barang, cari kat padang besar, lagi banyak pilihan,

anyway, dah selesai windows shopping, masa untuk order makanan

Daging bakar

Sayur Campur

TomYam Campur

Then aku tambah sikit, lama dah aku tengok nasik kerabu thailand ni, teringin jugak nak rasa macam mana rasanya nasik kerabu ala thailand ni. ok, perbezaan dia, nasik dia kaler putih, bukan kaler biru, then, dia tak pakai telur masin, dia pakai telur rebus saja, itu saja bezanya, rasanya sama jaaa, tapi, still takleh celen makcik jual nasik kerabu kat pendang, itu memang superb! heh heh Total RM 29.00

pastu, dah bosan bosan pusing kat danok ni, aku pun balik ke malaysia, pusing pusing kat loq staq, tatau nak buat apa, tengok orang jual kueh apa semua, hmmm, tak menarik, then, dah midnite, perut rasa kosong balik, singgah kat tempat biasa, pekena makanan favorite aku, hehe

aku pekena Koew Teow Celup, Wife aku Mihun Celup, total RM 10.70

gambar close up, saja kasik korang terliur

satu benda aku terlupa nak cerita, time time raya ni, tak meriah laa kalau tak main mercun, so, aku pi danok pun pasai nak cari mercun jugak, beli untuk anak anak sedara yang balik dari kl, kat sini mahal mahal, so beli kat siam ni, murah tak hengat, cuma time nak bawak masuk malaysia tu ingat ingat laa sikit, ini laa lebih kurang yang sempat aku beli untuk anak anak buah aku

ini lah yang sempat aku belikan, agak agak korang berapa harga semua nieh? memang berbaloiii, jom main mercun!

Thursday, September 10, 2009

Restaurant Mahani & Johari - Jitra

Kemarin berbuka kat Jitra, sebab petang tu ke jitra untuk buat cermin mata untuk MIL, ada rakan sekerja bagitau kat jitra ada Optometris buat spec murah jaaa, nama Optometris Syifaq ka apa, so, kami pun bergegas laa ke sana sebab kedai tutup pukul 6, then, my MIL check check mata apa semua, kedai tu cakap boleh siapkan the same day, so kita pun tunggu sampai 6 lebey sikit. harga nya murah, kurang separuh dari harga di kedai lain, selalu kat tempat lain untuk spec yang sama harga rm600++. kat sini harga rm280. ok, dah jimat separuh dah tu

then, masa pun tak mengizinkan untuk berbuka kat danok, Thailand, so just berbuka kat jitra, Restaurant Mahani & Johari. my wife pernah makan kat sini, thats why dia suggest berbuka puasa kat sini saja, so kita pun, macam biasa, order time! dan ini lah hasilnya.

Daging Goreng

Kerabu Mangga

Sayur Campur

Ikan Kembong Masak Kicap

Tom Yam Sotong

Minuman, Teh o Ais satu jag

ini lah hidangan nya

dah selesai berbuka, ada beberapa komen lah
Tomyam dia memang spesel,memang sedap, tapi kena order kurang pedas, yang lain semua biasa, cuma portion sayur, daging goreng dan kerabu dia memang banyak, 4 orang makan pun tak habis. servis memang cepat gila, tak sampai 10 minit kami duduk, makanan dah start terhidang, memang mereka dah cukup bersedia untuk sesi berbuka puasa, tak rugi lah datang sini.

Total bil cuma RM42.00, untuk 4 orang. tak mahal lah, untuk restaurant, kira murah laa, ni bukan gerai tepi jalan tau, ni restaurant, patut laa orang ramai gila, makan murah, sedap pulak tu, kira ok lah

Tuesday, September 8, 2009

Women and Perfume

Perfume, we use it daily in our ordinary life, be it talcum powder, Deoderant,anti-perspirant sticks, eau de parfum, eau de toilette, the purpose is the same, to make you smell good and fresh. but there is an added feature that called smell like rich fella ! to shorthen it, use branded and overpriced perfume instead of cheap perfume. well, to relate the story of women and perfume, my wife ran out of her perfume the Hugo xx for women and wanted me to belanja her a branded perfume that i suggested to her which is Burberry London Classic, (the smell is so nice i loike it very much when ladies use it, it bring back the memories, well you know....)

ok, i'm a poor guy lah, this year i tell you guys, i'm so poor i cant afford to buy new clothes for hari raya, so, not to dissapointed my lovely wife, i have to find a way to buy her this perfume so that she can use it for hari raya celebration. well, women you know lah, women need to show off abit during this raya raya time, so as a loving husband i am, i need to show some effort lah.
below is the picture of the said perfume, and the price, hmmmm, i know most of you can afford it, but not me, i'm totally bankrupt this year, dont come and ask for duit raya for me ya!

this is the tester bottle that i sprayed to me wife at a perfume store at KLIA, note the list of smell

the price, rm223.00 , where can i get that much money just to spend on the perfume?

well, ok, i'm a cheap perfume seller, the One Drop Perfume, but there is no Burberry London Classic in the list, if not, i'm surely very happy lah, just cost me a few ringgit only, heee,

so, my journey begin to find a way to get her the desired perfume!

days go by, weeks by weeks, month by month, at last, i found a way to at last to belanja her the dream desired perfume, here it is!

the same Burberry London Classic, original, imported from korea, and its just RM25, wahhh wahhh, so happy lah, i really save alot this time, and my wife sure very happy to receive this perfume.

you guys must be asking whether this is an original perfume or fake one since its just rm25, well, i tell you guys, look at the picture below that you'll now why its so cheap

this is surely an original perfume, because its only a miniature perfume,actually its still expensive at rm25 for that tiny little bottle, 4.5ml, but at least my wife can use it and that all what i can afford, hehe

in addition to that, i also bought myself a perfume myself, a Beckam signature perfume vial for only rm10, its cheap right, as long as can use for this hari raya, consider ok lah, after that we just use the cheap One Drop Perfume lah, hehe

P/S : anybody want to buy this cheap miniature perfume, or One Drop Perfume, can contact me ya, hehe, selling cheap cheap.

P/S to wife: can upfront me rm25 or not, no money to put petrol, salary belum masuk, die laa, hope you reading this my dear wife, hehehe

My Fantasy: If im a rich fella, i'll buy you a pool of perfume so that we can swim toghether and stay fresh for eternity.

My Reality: Sadly... i dont event have money to put petrol, how the hell am i going to buy you a pool of perfume just to bath with it, huhu, can borrow first aa?

Sunday, September 6, 2009

Berbuka di Restoran Berputar Seri Angkasa Menara Alor Setar

Kemarin, ari sabtu, teringin nak merasa makan buffet, sejak balik ke kedah, jarang dah berbuka puasa secara buffet sama ada di hotel atau di tempat tempat yang menyediakan buffet buka puasa ni. yang menariknya berbuka puasa secara buffet ni, terdapat berbagai makanan yang dihidangkan, dari pembuka selera, kueh mueh, dan sebagainya. Dan apa yang menariknya kali ini, dan faktor yang telah menarik aku untuk berbuka puasa di menara alor setar ni ialah, 100 menu dihidangkan dan RM40 nett untuk seorang, kira murah tuuuuuu, rm40 untuk 100 jenis menu, tapi, adakah berbaloi baloi atau tidak? mari kita ikuti bersama sama, ceyyyyy macam drama swasta.

ok, dimulakan cerita, memula tu, pukul 2 aku called hotel seri malaysia, kalau tak salah rm32 buffet berbuka puasa, malangnya penuh, then aku called regency, sama jugak harga, than confirm booking dengan regency, then, aku terpikir balik, kalau aku tambah rm8 hengget, aku dah boleh makan dekat menara alor setar, berbuka puasa di ketinggian 165.5 meter (macam iklan MAS), tambahan pulak ada 100 menu makanan yang disediakan, tak sabar aku nak pi sana, hehe, info mengenai Menara alor setar boleh baca disini

gambar menara pukul 7, hujan renyai renyai

lebih kurang pukul 7 aku dan wife sampai dekat menara, disambut mesra oleh staf staf menara. memang mesra, itu aku kagum, hehe, informed dia aku dah buat booking, dia check, table 9, then terus hantar aku naik atas ke restoran berputar, memang best.
actually first time aku makan dekat restoran berpusing alor star ni, tertanya tanya jugak macam mana berputarnya restoran ni, so tercapai jugak aku nak makan kat sini, dan bila aku tengok, memang betul betul lantai restoran ni berpusing, huh, kagum gak aku, haha, tapi, 5 minit jaa aku duduk kat situ, dah rasa macam pening pening, haha, maklum laaa, lantai dia tak henti henti berpusing, sloww jaa, tapi best jugak, sebab dia punya counter makanan stay kat satu tempat, so, aku just tunggu meja aku berpusing sampai ke counter makanan tu, tak payah jalan jejauh

anyway, aku abadikan gambar gambar ni

ini wife aku nya pinggan, fuhh, nampak sedappp kan

aaa, ni baru first round ni, haha, ada banyak round lagi lepas tu

Kaunter lemang, pau, rendang dan sebagainya, nampak cantik

nampak dak api tu, aaa, makanan panas panas, memang best

ini stall untuk pembuka selera, appetizer, ada 2 atau 3 stall macam ni,

ini kaunter yang tidak bergerak, dia stick saja kat satu tempat, so, tunggu meja pusing satu turn baru boleh ambik, tak payah jalan jauh jauh

kaunter western food,

ini antara sebahagian gambar yang aku sempat snap, maklum laaa, time buka puasa, makan sampai tak ingat doniaa dah, hehe,
masa sebelum berbuka, fuhhh, nampak macam sedap sangat laaa makanan kat situ, then bila dah berbuka, makanan dia biasa saja laaa, takdak yang superb atau hebat, just biasa biasa saja.
dalam banyak banyak menu yang dok ada, tak pasti lah menu apa yang paling menonjol, udang sambal dia over cook, keras, kerabu set dia dah masam, maybe dah sediakan terlalu awal, nasik beriyani tak rasa macam nasik beriyani, semua rasa biasa saja, tak dak yang menonjol,

so last last sekali, rasanya, macam mengecewakan sikit laa bukak puasa kat sini, tempat cantik, ambience cantik, pemandangan cantik, tapi beberapa benda yang kecil yang menyebabkan benda / tempat yang sepatutnya grand jadi macam warung tepi jalan saja diantaranya:

1: makanan biasa biasa saja, tak power pun, sepatutnya sedap, sebab company yang sama yang buat makanan untuk menara kuala lumpur, tapi kenapa macam ni jadinya,
2: benda benda yang digunakan tak standard, contohnya mencampurkan kerusi plastik diantara kerusi banquet, dan bekas takungan air plastik yang digunakan, nampak macam tak grand langsung (gambar dibawah)

ada kaa pakai bekas ni, cari laa water container yang grand sikit, jatuh standard betul.

untuk kekal bersaing di dunia global ni, diharap pihak urusan restoran berputar ni boleh lah buat perubahan dari perkara perkara diatas, "jangan cakap tara serupa bikin" (macam karam singh walia bercakap nieh)

apapun, di atas segala kekecewaan tersebut, pemandangan bandar alor setar diwaktu malam yang cantik, sedikit sebanyak mengubat hati yang lara ini,

adakah aku akan kembali ke restoran berputar? mungkin tidak, sehingga restoran tersebut upgrade kualiti makanan mereka

adakah aku promote kengkawan berbuka kat situ? ermmm, kalau sesapa yang terngah bercinta boleh laa berbuka kat situ, crowded sikit, tapi macam romantik ahhh, hehe, orang tengah bercinta ni, makan apa pun sedap, bak kata pepatah, kentut pun wangi, huah huah huah.kalau nak bawak family makan, buat rugi jaaa, heh heh,

toilet dan surau ada kat atas tu, jadi tak perlu risau, dalam pukul 9, aku pun turun, dah penat dah makan, makan pun boleh penat wooooo, dont play play aaaa

menara waktu malam, fuhh, cantik kaler dia, kaler biru tu kot restoran tu,

ni reception/lobby,

ni model menara alor star

kalau orang yang jakun macam aku ni sesuai laa pi makan kat situ, nak merasa macam mana makan kat restoran berputar ni, maklum laa, aku ni orang kampung, mana penah merasa semua tu, hihi. yang ramai kat atas tu pun, semuanya slang belah belah selatan, aku dan wife pun, berpakat jugak nak cakap slang slang ni, kami pun apalagi, slang kuboq panjang aaa, tak thu deh! apa pun, selamat mencuba, apa kata kita kongsi kongsi pengalaman semua berbuka puasa, selamat menjalankan ibadah puasa!

My Fantasy: kalau laaa ada vendor kaa, kawan kawan kaa, nak berbelanja berbuka puasa kat hotel hotel mahal mahal, makan sedap sedap, pastu siap boleh tapau balik plak tu, fuhh, memang best laahhh macam tu, malangnya.....

My Reality: dah laa takdo duit, teringin nak makan mahal mahal, dah pegi makan kat situ, makanan tak sodap laa pulak, buang duit betul lah, baik pakcik makan jooo kat bazaar ramadhan,bior sampai pocah perot aaa jadiknya kalau rm40 sorang, hua hua hua

Correction - Regency hotel ramadhan buffet - rm42 nett

Friday, September 4, 2009

Food Food Food

On Merdeka Day, i went back to my parent house in Sungai Petani to buka puasa together gether lah, so happy since this is the first time in this year that i can buka puasa together with my parent. my lovely wife do all the cooking so that my mom can rilex rilex for while her menantu can show of some cooking skill, heheh.

this is what we had for buka puasa, very sedap laaa, my wife really a good cooker, thats why my stomach become bigger each day. not my fault what! she's the one cook a good food.
the menu:
Ikan Kerapu masak sweet sour
Gulai Siam
Sayur campur (green veggy + oyster mushroom + carrot + etc)
rendang ayam (my mom cook it)

a closer look at what we had that day

ikan kerapu sweet sour

Gulai Siam

and my mom cook a home made Kueh called "cara"
its a puree of pandan leaves mix with some flour and they put sugar inside it, really sedappp, my favourite, thanks Mom!

thats is what we hade our buka puasa at my parent house on merdeka day.

picture above is what we had for our buka puasa yesterday at my MIL house.

kerabu mangga
kari ikan keli
ikan keli goreng cili
salted egg
sayur kangkung
ulam and sambal


so, for this whole month of ramadhan, i'll just update on menu of what i had for buka puasa daily, yummy, next week i'll update on dinner i had with my brother at Sheraton subang, stay tune guys

Thursday, September 3, 2009

IT Course - KL Putrajaya

Last 2 Week i went to kl for an IT course, its 5 days course on IPV6 implementation, and what i want to tell you is, IPV6 subject is really boring, you need to bring back all the algebra and math to count and do logical thinking, and thats really boring. anyway, i'm not gonna tell you about IPV6 or IT, i want to tell you bout my trip there , its fun to be back in kl and hang out with friends. i have managed a few gathering, eventhough the attendance is not much, but at least somebody attended, it is surely great already.

first, i would like to share the beauty of the building i had my IT course at putrajaya, KTAK building.

since i have to type and describe in a long long story, maybe better i just use Bahasa Malaysia and learn my english some other time.

ok, rasa selesa sket nak menaip merapu rapu,
kita sambung mengenai building ni, ada kolam ikan, dengan ikan kap yang beso beso, memang best betul, rasa macam berada kat tempat piknik plak,

ada taman kecik kat tengah tengah tu, fuhh, tak sangka, macam hutan dalam opis, best,

ok, yang ni pulak, tengok bahagian yang putih tu, sebelah belakang dinding putih tu ialah lif, sebalah yang putih tu ialah water cascade setinggi empat tingkat!! wow, tinggi tu, kat opis aku ada juga water cascade, tinggi 4 tingkat jugak, tapi mangkuk tingkat punya empat tingkat ajolah, rendah ja

Hiasan yang cantik dan sofa sofa untuk lepak lepak sambil layan astro dan wifi

ini adalah tingkat 7 kalau tak salah, tempat kami menjamu selera diwaktu tengah hari selama 5 hari kursus di sana, ada bumbung, cuma takdak dinding saja, open air, memang selesa, memang best, hari hari rasa macam piknik, hehe.

ni kelas kursus aku, ari ari kena buat kira kira IP, gila serabut kepala otak, trainer pulak selalu buat reverse psychology, gila penin

ini gambaq trainer yang macho dan hensem, disebabkan aku tangkap gambaq dia, satu kelas gelak kat aku, confirm depa kata aku gay! aduh!

satu yang aku nak kongsi mengenai bangunan KTAK kat putrajaya ni, dia berkonsep open air, bila hari panas, dia tutup dinding kaca ni, dan pasang aircon, bila hari sejuk, depa bukak laaa dinding kaca ni, bagus kan macam ni, so kita ada alternative nak bukak ka tutup ka, memang bagus idea ni

ok, setakat itu saja mengenai putrajaya dan Kursus IT yang boring, kita tinggalkan bahagian yang boring, kita masuk bahagian yang best.

selama 5 hari di sana, setiap malam aku buat ghatering, supaya dapat jumpa member member yang ada kat sana. kalau aku tak push buat ghatering ni, maka susah laa nak jumpa muka muka ni, macam macam alasan, sibuk laa, kerja laa, baby sitter la, dating laa, huuu, susah susahh kalau nak berkumpul semua, sebab itu laa bagi mereka mereka yang hadir tu, aku ucapkan ribuan terima kasih kerana dapat hadir, korang memang best, bagi yang tak hadir tu, korang bukan tak best, cuma mungkin korang sibuk, tapi takpa, ada rezeki kita jumpa lagi, list ghatering as below

malam pertama: lepak dengan member HP/RHB Careline
Malam Kedua: Lepak dengan member Engineer/Call Center Mesiniaga
Malam Ketiga: Lepak dengan member HP/WYWY
Malam Keempat: Lepak dengan Member sekolah menengah Ibrahim
Malam kelima: lepak dengan abang dan family kak anne

memang pack betul lah dengan aktiviti, sampai tak sempat nak bernapas,

ni malam pertama, jumpa geng geng HP/RHB Careline, zack, wan, syahrul, botak,azreek

Malam kedua - Intan dan husband - HP/WYWY

Malam kedua - Sazali - HP/WYWY

Malam kedua - Azreek - HP/WYWY

Malam Kedua - Wan - HP/WYWY

Malam ketiga lepak dengan geng Mesiniaga, itupun sorang saja yang hadir, tapi at least ada jugak orang hadir, depa cakap location jauh sangat, kat kl, opis kat subang, jem depa cakap, iyo lah iyolah, lain kali kita buat kat subang, jangan tak datang pulak, terima kasih kat Mr ling hong wen yang hadir pada haritu, seronok bersembang, lupa plak nak tangkap gambar.

Malam keempat - geng sekolah menengah Ibrahim, yang hadir aritu amet, fahmi dan aidil, gambaq amet takdak, lupa nak tangkap

Malam kelima, lepak dengan abang dan family kak anne kat sheraton subang

abang slow slow makan

kak anne, dah kekenyangan kot tuh, hehe

woohhh, selesai dah aku update semua sekali cerita dalam satu minggu ke satu entry, hehe

ada satu benda nak tambah, sempat jugak aku pusing pusing pi makan tempat tempat nostalgia kat kl, pastu teringat satu tempat yang pernah famous satu masa dulu, ct garden kalau tak silap, yang jual nasik lemak bucu dekat satu sekolah di area kampung baru. dulu memang ramai gila orang, sekarang tengok dah kurang dah, mungkin kerana harganya mahal dan kebersihan yang perlu improve, anyway, ini order aku, dan korang agak agak berapa hengget aku kena?

nasik lemak bucu 4
sirap bandung
ais kosong
sambal petai

agak agak berapa harga?

rm8.50, fuhhh, mahal tuh, series mahal!